+31(0)24 3777 963

Team


Wie zijn we, wat doen we en waar ligt onze expertise?

Henny van Benthem

Directeur

Ik ben verantwoordelijk voor de algehele organisatie van ons bedrijf. Daarnaast zorg ik voor het relatiebeheer met onze klanten en de acquisitie. Ik maak uw ideeën inzichtelijk, denk met u mee en reik creatieve oplossingen aan. Daarin denk ik graag een paar stappen vooruit en zie vaak al het mooie resultaat voor me dat we kunnen bereiken.

Ivo van Benthem

Senior Accountmanager

Naast mijn functie als senior accountmanager, ondersteun ik Henny in de algemene organisatie van ons bedrijf. We werken met een team van fijne en hardwerkende collega’s, die allemaal hart hebben voor onze klanten en voor hen het maximale willen realiseren. Snel schakelen en met u meedenken om tot een mooie en voordelige oplossing te komen, dat vind ik het leukst aan mijn werk.

Marcelle Evers

Administratief medewerker

Heeft u vragen over opdrachten, facturen of betalingen? Bel mij gerust, ik help u graag verder en denk met u mee. Ook verzorg ik (een deel van) de boekhouding en de personeelsadministratie.

Brian Lamers

Grafisch Vormgever

Een nieuwe huisstijl voor uw bedrijf? Of aanpassing van uw huisstijl of logo? Ik maak voor u een mooi en creatief ontwerp en kom graag met verrassende ideeën.

Ilone Lam

Signmaker

Alles wat met Sign te maken heeft kan ik u mee helpen. Daarnaast verzorg ik de vormgeving van uw gewenste uiting.

Jeroen Michels

Grafisch medewerker

Ik ben medeverantwoordelijk voor de voorbereiding en afwerking van uw druk- en printwerk (snijden etc.). Daarnaast zorg ik voor het stanswerk.

Robin van der Wielen

Grafisch Medewerker

Ik ben medeverantwoordelijk voor de voorbereiding en afwerking van uw druk- en printwerk (snijden etc.). Daarnaast zorg ik voor het stanswerk.