024 – 3777 963 — Laten we het samen maken.

Team


Wij maken visuele communicatie

Ivo van Benthem

Directeur

Matchmaker en innovator. Maakt graag complimenten. "Ik ben verantwoordelijk voor de algehele organisatie van ons bedrijf. Daarnaast zorg ik voor het relatiebeheer met onze klanten en de acquisitie. Ik maak uw ideeën inzichtelijk, denk met u mee en reik creatieve oplossingen aan. Daarin denk ik graag een paar stappen vooruit en zie vaak al het mooie resultaat voor me dat we kunnen bereiken."

Niek van Benthem

Directeur

Communicatiemaker en inspirator. Maakt het graag persoonlijk. "Ik ben verantwoordelijk voor de algehele organisatie van ons bedrijf. Daarnaast zorg ik voor het relatiebeheer met onze klanten en de acquisitie. Ook voor financiële zaken kun je bij mij terecht."

Marcelle Evers

Administratief medewerker

Aanmaker en afmaker. Maakt het klanten graag zo makkelijk mogelijk. "Heeft u vragen over opdrachten, facturen of betalingen? Bel mij gerust, ik help u graag verder en denk met u mee. Ook verzorg ik (een deel van) de boekhouding en de personeelsadministratie."

Dewy Gerrits

Vormgever

Creatieve beeldmaker en conceptdenker. Maakt er altijd iets moois van. "Alles wat met drukwerk te maken heeft kan ik u mee helpen. Daarnaast verzorg ik de vormgeving van uw gewenste uiting."

Jeroen Michels

Grafisch medewerker

Veelzijdige mediamaker en allround alleskunner. Maakt in onze studio indruk als tempomaker. "Ik ben medeverantwoordelijk voor de voorbereiding en afwerking van uw druk- en printwerk (snijden etc.). Daarnaast zorg ik voor het stanswerk.

Robin van der Wielen

Grafisch medewerker

Veelzijdige mediamaker en allround alleskunner. Maakt er graag werk van. "Ik ben medeverantwoordelijk voor de voorbereiding en afwerking van uw druk- en printwerk (snijden etc.). Daarnaast zorg ik voor het stanswerk."

Stefan Koppers

Vormgever en signdesigner

Creatieve beeldmaker en signdesigner. Maakt van alles, maar het liefst blije klanten. "Alles wat met drukwerk te maken heeft kan ik u mee helpen. Daarnaast verzorg ik de vormgeving van uw gewenste signing."

Dave Mom

Signmaker

Blitsmaker en hands-on creatieveling. Maakt het verschil met klantgerichte sign-oplossingen. “Ik krijg een kick van het bieden van oplossingen op maat voor elke signuitdaging. Plakken, wrappen of (re)stylen: ik weet wanneer welke middelen en materialen doeltreffend zijn. Stuur me je uitdaging en I'll make your day”

Sjoerd van Haaren

Signmaker

Sfeermaker en wrapkoning. Maakt je merk groot(s). “Ongeacht de schaal, uitvoering of toepassing, ik zie het grotere plaatje en vertaal elke communicatieve uiting naar een blikvanger van formaat."

Ilja Ott

Grafisch medewerker

Veelzijdige mediamaker en allround alleskunner. Maakt geen punt van strakke deadlines. "Ik ben medeverantwoordelijk voor de voorbereiding en afwerking van uw druk- en printwerk (snijden etc.)."